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Vrai & Bon: a range of individual prepared meals in jars

Individual cooked dishes: starters, main courses and desserts are eaten in their pot after simply reheating in the microwave,

or in a bain-marie.

Long shelf life: 4 years at room temperature.

 

Produced in France by Val de Luce, Master Craftsman in Picardy

High-end quality cooked meals, created by Val de Luce, a House founded in 1981.

Handcrafted, dishes in jars without added coloring or preservatives.

Taste and health quality: local recipes by Philippe Boucquez Maître Artisan

and Chef partner Michel Grobon (former Chef at the White House).

Val de Luce is ISO 22000 - Food safety management certified.

 

Hotel room-service: starters, cooked dishes, desserts; top-of-the-range room service.

 Servi en plateau-repas avec petit pain, assiette et couverts

 

Plat chaud réchauffer 3 minutes au four micro-onde

Boisson en supplément voir la carte du bar.

À consommer en chambre, dans la salle petit-déjeuner ou en terrasse.

Se Renseignez-vous à la réception 

 

Formule « Plat + Dessert » 

Ou « salade+ Dessert » 12,50€

 

- Plat 8.90€

-Dessert 4.90€

 

Retrouvez la composition des pla

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